Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем със съединител

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем със съединител

На връщане от Видин се прецака съединителя , при плавно натискане не се връща, а при рязко се връща. По-късно видях, че тече. Някой знае ли каква може да е причината и ако е помпа, както предполага Търтей, къде се намира, как се сменя и обезвъздушава и т.н.? Не разбирам много от ДВГ и затова ще ми трябва подробно инфо. Благодаря на всички.
    AR 155 1.8 8v '94

зяпай тук

Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

ето това са компонентите на хидравликата на съединителя, няма вид на нещо което може всеки да си направи ....

'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
      '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
      '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Re: Проблем със съединител

Първоначално публикувано от exciter
        На връщане от Видин се прецака съединителя , при плавно натискане не се връща, а при рязко се връща. По-късно видях, че тече. Някой знае ли каква може да е причината и ако е помпа, както предполага Търтей, къде се намира, как се сменя и обезвъздушава и т.н.? Не разбирам много от ДВГ и затова ще ми трябва подробно инфо. Благодаря на всички.
        Аз в началото на лятото имах този проблем. Първо смених горната помпа, защото сълзеше, а след няколко дни и долната, защото педала остана в долно ниско положение
        Горната се сменя малко ш****о, но тази на скоростната кутия не е сложна Моят съвет е да смениш и двете, за да не ти направи същия като при мен номер
        За ремонт незнам дали си заслужава, не са много скъпи а и все пак шанса да не е наранен цилиндъра или да не е корозирал са малки
        sigpic

Comment

Благодаря за помощта на всички, които се отзоваха.
          Смених долната помпа, купих я от Александър Ауто - 50 лв.
          Засега всичко е ОК. Наздраве !!!
          И ако има някой от Видин да се обажда, че там май сме рядкост
          AR 155 1.8 8v '94

Comment

Working...
          X